Nepromokavé tašky na kolo Ortlieb

Není špatné počasí, je jen špatné oblečení

Toto okřídlené rčení jistě podepíše každý, kdo pracuje nebo tráví svůj volný čas v přírodě. Kdo zažil nečas na kole, ví, že to platí dvojnásob. A co teprve, když je to výlet na víc dní i s přenocováním venku. To, co určitě chce každý cyklista - cestovatel, je mít svoje věci v suchu. I když promokne na kost a má k dispozici suché převlečení, vše se dá snáze vydržet. I urputný déšť může být tak trochu zábava. "To je všechno co umíš?" - chce se zakřičet.

Odpovědí jsou jednoznačně brašny na kolo Ortlieb. Jsou skutečně nepromokavé a to i když je hodíte do rybníku (zavřené). Kromě toho, že jsou zcela vodotěsné, mají i velmi pokročilý systém upínání na kolo, nepadají a mají extrémní životnost.

Je lhostejné, zda zvolíte verze cyklobrašen typu bikepacking vhodné pro kola bez nosičů a pro lehké zabalení spíše na pár dní, kompletní sestavu předních tašek na kolo, zadních tašek a tašek řidítkových pro profi výbavu na libovolně dlouhou expedici nebo batoh či single tašku do města, vždy se můžete spolehnout. Bude to v suchu!
bikepacking-tasky-na-kolo-ortlieb-citybikes2-2

A pokud přeci jen stane, že se brašna poškodí, pořád má pětiletou záruku. Firma Ortlieb navíc brašny opravuje a k dispozici jsou veškeré náhradní díly - háčky, přezky, lanka držáky a podobně.

vodotesne-predni-zadni-tasky-na-kolo-ortlieb-citybikes-2-1

Svět ze sedla kola možná někdy bolí, ale je svobodný. Možnost poznávat svět v přiměřeném tempu, šáhnout si do rezerv vlastních sil, rozbít tábor tařka kdekoli a nepárat se auty, letadly a hotely je prostě skvělé. A navíc je to s Ortliebem zkrátka v suchu.

Brašny na kolo Ortlieb máme nyní skladem a nevíme, jak bude možné dokupovat zboží v sezóně 2022. Pokud uvažujete o brašnách na kolo, asi by bylo dobré to řešit již nyní.